30 november 2006

Så er vi på vej (Lisbet)

Endelig. Så er vi på vej, vi er nu på vandrehjem, efter en god og rolig dag, sidder vi nu og er fuldt enige om ikke at slæbe taskerne længere end fra værelserne til taxi/bilerne. Mogens har lidt svært ved at acceptere, han ikke er så fit som for 20 år siden, men mon ikke han kommer over det med tiden.
Emma kan ikke spise så meget, hun har så mange sommerfugle i maven, at der ikke er plads, men hun tager det så fint. Hende havde jeg været mest bekymret for, men det var nu Marie, der reagerede mest, hun ville hjem da vi nåede Horsens, men hun faldt i søvn og vågnede først i Høje Tåstrup og var helt færdig. Vi skulle lige ind til søster Stine og svoger Andreas og se den lille nye niece - hun var vidunderlig, uha !. Turen til vandrehjemmet gik fint (med taxi). Nu er vi ved at falde til ro og gøre os klar til i morgen.

04 november 2006

Inden afrejse

Hej alle sammen !

Så skal vi endelig af sted på vores eventyr down under. Vi har planlagt det længe og glædet os mere og mere siden vi bookede billetterne i foråret.
Det er svært ikke at synge (næsten) som Willie Nelson i ”On the road again”.

Planen i korte træk:
4 dage stop-over i California hos bekendte.
(jet lag, Disneyland, forsinket Thanksgiving dinner og en tur rundt i Temecula)

3 måneders rundtur i New Zealand. Vi har lejet en Toyota Previa og finder nogle hytter undervejs. Julen holdes hos bekendte i Auckland.
(besøg i new zealandsk skole, strand, hjemmeundervisning, bjergvandring, vulkaner, fårefarm, besøg på tankstation, jetboating, strand, besøg på frisørsalon, vandfald, fjorde, campingmad, vandkraft, gejser, gletsjer, BBQ, kiwi, vin og meget meget mere)

1 måneds smagsprøve i Australien. Efter 2 dage i Sydney dribler vi op ad kysten i vores Toyota HiAce camper som vi har lejet i 3 uger. Herefter 5 dage på tropeø ved Great Barrier Reef og afslutning i Melbourne.
(Operahus, koala, XXXX, surf, G’day, outback, krokodiller, regnskov, didgeridoo, kænguru, BBQ, tropevarme, snorkel og en snert af efterår)
33 timers hjemrejse fra Melbourne til Hinnerup. Møder frisk og veludhvilet på arbejde – skolen holder påskeferie.

Får vi tid og internetforbindelse undervejs, vil vi gerne berette om vores oplevelser.
Som I kan se er vi også hoppet med på 'blog-vognen' og rejsebrevene vil blive en skønsom blanding af ord og billeder, slideshows og måske endda små stumper video.
Skal man så skynde sig på arbejde eller i skole, og nå at skrabe indkørslen for sne inden, kan man jo altid springe teksten over og blot se billederne !!

Go’ vinter til jer alle sammen !

Med kærlig hilsen
Familien Bang


On the road again
Goin' places that I've never been
Seein' things that I may never see again,
And I can't wait to get on the road again.
On the road again
Like a band of gypsies we go down the highway
We're the best of friends
Insisting that the world be turnin' our way
And our way
Is on the road again
Just can't wait to get on the road again


TEST - Embedded slide show fra sommeren

Webmaster forsøger sige lige med et embedded slideshow


03 november 2006

TEST --- Safari - just hjemvendt fra savannen....

...webmaster har fornøjet sig lidt med en embedded video sekvens.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?