13 januar 2007

River rafting på Tongariro River (Mogens)

Klik på billedet for at køre slideshow.

Udbudet af muligheder for at af komme af med sine penge, samtidig med chancen for at komme til skade er meget stort i NZ og listen over aktiviteter vokser hurtigere end forsikringsselskaberne kan eksludere dem fra deres betingelser vedr. rejseforsikring.
Vi har så uden at tjekke det med småt, valgt at kaste os ud i den mildeste form, nemlig familieudgaven af river-rafting - 'family float'. På dansk: en familie flyder.
Inden de mere latrinære hjerner kaster sig ud i hvad det nu er for noget skal vi skynde os at afsløre, at vi her har at gøre med en gummibåd på vand. Meget rent vand i dette tilfælde, nemlig Tongariro River som er noget at det reneste man kan forestille sig. Store fede ørreder svømmer op ad floden mens vi andre suser ned ad. Hvis I nogen sinde kommer denne vej kan en tur på floden absolut anbefales og vær sikker på at I kommer ud at sejle med
det bedste firma.
Family float er egnet for børn op til 10 års alderen. Vi lidt ældre børn kunne godt have klaret den vildere tur længere oppe ad floden uden at tabe hverken briller eller tænder, men nød dog turen på 1½ time i fulde drag og kan nu rejse hjem og tilslutte os korstoget for at hive alle propperne ud af Gudenåen.






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?