17 februar 2007

Oamaru (Lisbet)

Klik på billederne for at forstørre.

Så er det vist min tur til skrive lidt. Vi er kørt fra Dunedin i dag, efter 4 dage med tørvejr og noget sol, men med enorm kold vind, nu har vi så bevæget os 100 km nord på, og bilder os selv ind, at det er blevet varmere. Solen forsvandt dog, da jeg tog strømperne ud af sandalerne og kort tid efter begyndte regnen, men man skal være optimist så det prøver jeg på.
Oamaru er en sød lille by midt imellem Christchurch og Dunedin, hele byen er bygget i en speciel sandsten, som gør den lidt anderledes, men det der trækker mest er pingvinerne, som kommer ind på kysten om aftenen. Vi har så booket en tur kl.21.00, og skal vente i 1½ time, vi glæder os helt vildt, da vi har været ude på Otago Peninsula (Dunedin) et par gange for at finde nogle pingviner, men uden held. Her i morges så vi dog ÉN lille ved Shag Point, men mente ikke det er nok.








....Ja så er der allerede gået 2 dage igen. Turen til pingvinerne gik over alt forventning, Laura fik talt til 83 pingviner og det var uden alle ungerne i yngleområderne, de var så søde, det var helt vildt.

Så fortsatte vi vores tur ind i landet igen. Op langs 3 store kunstige søer og der til hørende kraftværker. Ved den sidste dæmning, blev det bare for meget med alt det dejlige vand, og temperaturen var sneget sig op på midt i tyverne. Tøserne hoppede i vandet, nej hvor var det skønt.

Sidst på eftermiddagen ankom vi til vores hytte, det var alle tiders, vi havde fået et glimt af Mt. Cook's sneklædte tinde, det var så smukt. Meteorologerne lovede, at vejret ville fortsætte, så vi glædede os meget til turen op til Nationalparken næste dag.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?