08 februar 2007

Queenstown (Mogens)

Klik på billederne for at forstørre og starte video.

Queenstown er svær at komme udenom. Det har alle de andre også fundet ud af og det var da også derfor vi 2. februar overnattede i den nærliggende guldgraverby Arrowtown for så at tilbringe lørdagen i Queenstown. Vi startede med at besøge Charles og Rose som for 6-7 år siden besluttede, at der ikke var flere udfordringer tilbage i deres fårefarm i Canterbury. De solgte og flyttede til en vidunderlig udsigt i Queenstown, hvor Charles kastede sig ud i den evigt voksende turisme industri som turistfører i sit eget lille firma Rural Discovery Tours. Springet var måske ikke så stort, da turisters og fårs adfærd til tider kan forekomme forbavsende ens. Rose hjælper (nogle andre) turister og lokale, som er blevet hængende lidt for længe i byens casino, til at komme fri af ludomanien.
Charles kender vi gennem Lisbets søster, som for mange år siden arbejdede et år på en farm i Canterbury. Charles var en af de fire sønner på gården, som på skift forsøgte at imponere den unge udvekslingshjælper.





Efter frokost ved søbredden tog vi bjergbanen op bag byen hvor mulighederne for at komme af med sine penge er mangfoldige; variationer af bungyjump, tandem paragliding og så den mere familievenlige aktivitet 'luging'.
Sidstnævnte består i at køre i hvad der bedst kan beskrives som en slæde med hjul og bremser, ned ad en 800 meter lang betonsti.

Se video fra målområdet.





Når så pengene er brugt er der stadig det allerbedste tilbage, nemlig udsigten over Lake Wakatipu.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?