04 februar 2007

Rejsekammerater (Mogens)

Klik på billederne for at forstørre og starte video.

I 'vores' sommerhus i Riwaka havde vi også besøg af Dorte, Mikkel og børnene Magnus og Ditte-Marie. Vi stødte på dem første gang i Norsewood og 'fulgtes' ad til Wellington. Magnus går i første klasse så det var lige det rette selskab for Emma, mens Ditte-Marie er næsten jævnaldrende med Marie, som siden har savnet Ditte-Marie jævnligt.
Som nævnt fik vi til vores kobberbryllup selskab af Maria, Claus og lille Frida, som vi havde mødt første gang i Roturoa. Vi har fulgtes ned ad den forholdsvis slagne vej langs vestkysten og haft fornøjelse af hinandens selskab og evner. I Wanaka er der et vejkryds og vi tog her foreløbig afsked på (Kompan)legepladsen ved søbredden.





Herefter gik turen via Cadrona Valley og den meget flotte 'indflyvning' over The Crown Ranges ned til Arrowtown. En lille sidetur bragte os til Kawarau Gorge - Home of Bungy. Ingen af os havde lyst til et forsøg på at sprænge elastikken eller økonomien, men kigge på de andre skulle vi da lige. Tilfældet ville, at pludselig så vi Mikkel fra Kalundborg stå oppe på broen med elastikken bundet om anklerne med ingen vej tilbage.



Dorte stod sammen med børnene på udsigtsplatformen klar til at forevige begivenheden. Mikkel overlevede heldigvis og vi fik et dejligt gensyn.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?