26 marts 2007

The Great Barrier Reef (Mogens)

Klik på billederne for at forstørre

Søndag den 18/3 stod vi til søs med kurs mod det ydre rev. 3 timers sejlads med hurtig katamaran hver vej - lidt længere end vi havde troet. Da vi først var kommet fri af øerne indtog vi som sædvanlig agterdækket sammen med en håndfuld brækposer, som vi dog heldigvis ikke fik brug for.

Vel ankommet til pontonen var der mulighed for at snorkle omkring revet. Det gjorde Emma, Laura og jeg, mens Marie nøjedes med at snorkle nærmere pontonen.
Lisbet så også godt ud i våd dragt, selv om den dårligt nåede at blive våd.
Vi havde desværre valgt en dag hvor forholdende ikke var optimale; en del vind som betød nedsat sigtbarhed under vandet og selvfølgelig en del bølgegang i overfladen. Samtidig var det indimellem overskyet hvilket jo heller ikke forbedrede sigtbarheden.
Vi har ingen undervandskamera, så ingen billeder fra under overfladen. Der blev dog taget masser af undervandsbilleder af os. Disse blev efterfølgende tilbudt for 100 kr. stykket. Derfor ingen undervandsbilleder.

Efter frokost tog vi en tur med "ubåden", som blot er en dybtskroget båd med vinduer i skroget. Her kan alle være med og sidde komfortabelt, men uro i vandet fra propellen øger ikke just oplevelsen.

Tilbagepå pontonen var det ved at være lavvande og solskin og jeg nåede endnu en tur langs revet med snorkel og kunne konstatere, at man ser betydeligt mere under overfladen når man ikke også skal holde øje med to børn som snorkler rundt.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?